Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn Marcommit! Elke dag kiezen wij ervoor om impact te maken. Op de maatschappij, op organisaties en op onze omgeving. Als prijswinnend PR- en contentmarketingbureau zijn we altijd nieuwsgierig naar actualiteit en trends. We realiseren creatieve kansen waarmee we nieuwswaarde creëren voor onze klanten. Dit zijn toonaangevende hightech organisaties in Nederland en België. Dit doen we met ruim twintig collega’s vanuit Baarn. Ons motto is: succes moet je vieren! Doe je mee?

Vacatures

Als werkgever wil Marcommit ook impact maken voor medewerkers. Autonomie, persoonlijke ontwikkeling en plezier maken zijn daarom vanzelfsprekend. Bij Marcommit heb je veel ruimte om je eigen werkzaamheden in te delen en mag iedereen meedenken over de ambities van de organisatie. Stilzitten kunnen we niet. Elke dag willen we leren, ontwikkelen en groeien. Zodat we morgen nóg meer impact kunnen maken. En zodat we ons werk écht leuk vinden en elke dag afsluiten met een grote glimlach. Is dit ook jouw ambitie?

Onze mensen

Jouw collega's

ZGVuaXNldmFub29pamVuX21hcmNvbW1pdF9tZWRld2Vya2Vyc18xMV8yMDIz

Denise van OoijenManaging director

bGlzYW5uZTI=

Lisanne ZwinkelsAccount director

TWFyY29tbWl0X21lZGV3ZXJrZXJzXzA1XzIwMjQ=

Gijsbert ter HaarDigital specialist

bWFybGluZ29ldGhhbHNfbWFyY29tbWl0X21lZGV3ZXJrZXJzXzAzXzIwMjM=

Marlin GoethalsManaging director

Onze klanten

Jouw projecten