Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Onze diensten

Wij maken impact

Als gerenommeerd bureau vertellen we jouw verhaal en zetten we de toon in het gesprek van de dag. We kennen de uitdagingen van IT, finance en HR en weten altijd precies waar de media naar op zoek zijn. Door die twee samen te brengen, creëren we een podium voor jouw organisatie en zorgen we voor verbinding tussen jou en je doelgroep. Met een sterke communicatiestrategie en integrale aanpak gaan we voor datagedreven conversaties. Want daarmee maken we je ambitie waar en zetten we gezamenlijke doelstellingen om in resultaat. Of het nu gaat om het positioneren van je merk, autoriteit laten zien, thought leadership claimen, leads generen of talent aantrekken, wij bouwen constructief aan de impact van jouw merk. Weten hoe? Dit zijn onze impact makende diensten.

TWFyY29tbWl0X1N0cmF0ZWdpZV8y

Strategie

We adviseren over een goede communicatiestrategie die aansluit op de doelen en ambities van je organisatie. De uitgezette koers zorgt ervoor dat jouw organisatie het gesprek van de dag bepaalt.

Lees meer
TWFyY29tbWl0X1B1YmxpY1JlbGF0aW9ucw==

Public relations

We zorgen dat jij impact maakt met je merk. Dit doen we door jouw verhaal bij je doelgroep te brengen, bijvoorbeeld via de pers. Zo bouw jij aan relaties met je stakeholders en verbetert je imago.

Lees meer
TWFyY29tbWl0X0NvbnRlbnRtYXJrZXRpbmc=

Contentmarketing

Met een doorlopende contentmarketingstrategie en krachtige contentstukken, ben je klaar om jouw verhaal aan de buitenwereld te vertellen.

Lees meer
TWFyY29tbWl0X2JlZWxkYmFua18xOV8yMDIz

Digital marketing

Door PR, content- en digital marketing te combineren, bereik je jouw ideale doelgroep via het best passende kanaal.

Lees meer
TWFyY29tbWl0X2JlZWxkYmFua18xNl8yMDIz

Workshops

Een stevig fundament is belangrijk om als organisatie impact te maken. Met onze workshops zetten we samen een sterke basis neer.

Lees meer
TWFyY29tbWl0X2JlZWxkYmFua18xMl8yMDIz

Executive Profiling

Geef jouw organisatie een menselijk gezicht en communiceer via verschillende kanalen effectief en geloofwaardig met jouw doelgroepen.

Lees meer