Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Accepteren
Afwijzen
Onze diensten

Executive Profiling

Geef jouw organisatie een menselijk gezicht en communiceer via verschillende kanalen effectief en geloofwaardig met jouw doelgroepen.

PositioneringAutoriteitspositieThought leadershipZichtbaarheidMessagingSocial mediaMerkidentiteitLinkedIn
Marcommit_beeldbank_12_2023

Met Executive Profiling kun je de kernboodschap van jouw organisatie via individuele personen onder de aandacht van een groot publiek brengen. Deze vorm van communicatie maakt jouw organisatie persoonlijker en geloofwaardiger. Het zorgt voor sterkere banden met jouw klanten, stakeholders en medewerkers.

Uitbesteding

Executive Profiling is meer dan het plaatsen van berichten op social media uit de naam van een directeur of expert. Ook het geven van interviews in lokale en landelijke media, het schrijven van inhoudelijke artikelen zoals blogs en het deelnemen aan podcasts zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Maar in de praktijk heeft niet elke directeur of expert tijd om zelf artikelen of social media berichten te schrijven, of om contacten met media te onderhouden. Gelukkig kun je deze activiteiten uitbesteden aan onze gespecialiseerde communicatie- en social media specialisten die jouw organisatie op dit gebied kunnen ondersteunen.

Authenticiteit

Voorwaarde voor succes is dat Executive Profiling moet zijn afgestemd op de persoonlijkheid van de desbetreffende persoon. Authenticiteit is erg belangrijk bij de inhoud en tone-of-voice van de communicatie-uitingen. Onze aanpak zorgt ervoor dat dat we jouw directeuren, medewerkers en experts persoonlijk betrekken bij het vormgeven van de marketingvisie van het bedrijf. Dit doen we door het verspreiden van een consistente en persoonlijke communicatie-uitingen die bij jouw organisatie passen.

Executive profiling zorgt voor sterkere banden met jouw klanten, stakeholders en medewerkers.

Waarom kiezen voor Executive Profiling?

  • Communiceren op c-level niveau
  • Vergroten naamsbekendheid en zichtbaarheid
  • Directeur of expert als gezicht van organisatie
  • Versterken imago en thought leadership
  • New business genereren via lead generatie
  • Groot bereik via print, radio, televisie en social media
  • Geloofwaardig communiceren met jouw doelgroep

Meer weten?

Wil je weten wat executive profiling voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen kunnen onderzoeken wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn!

Onze klanten

Gerelateerde cases