Onze diensten

Public relations

We zorgen dat jij impact maakt met je merk. Dit doen we door jouw verhaal bij je doelgroep te brengen, bijvoorbeeld via de pers. Zo bouw jij aan relaties met je stakeholders en verbetert je imago.

PR-planMedia-aandachtBrand awarenessPositioneringAutoriteitspositieThought leadershipRelatie met stakeholdersZichtbaarheidNaamsbekendheid
Marcommit_PublicRelations

Public Relations (PR) heeft alles te maken met in verbinding staan met stakeholders en bouwen aan sterke relaties. Door verhalen te vertellen, verhelderende visies te delen en vernieuwende oplossingen te bieden. Maar ook door de dialoog aan te gaan en het gesprek van de dag te bepalen. Zodat je meer impact maakt met je merk. Dat is waar wij energie van krijgen en organisaties elke dag mee helpen. Met een krachtige aanpak versterken we de reputatie van je merk, laten we autoriteit zien en claimen we thought leadership via earned media. Wij zorgen dat jij het gesprek leidt!

Brand awareness en positionering

Wij zorgen ervoor dat jouw merk aandacht krijgt in de pers. Met deze media-aandacht bouw je continu aan brand awareness en versterk je de positionering van je merk. Hiervoor brengen we jouw verhaal en de interesse van journalisten bij elkaar. We zoeken naar actuele invalshoeken waarmee we de relevantie van jouw boodschap verhogen. Met creativiteit weten we de harten van journalisten te veroveren en creëren we kansen voor publiciteit. Zo regelen we interviews of een mooie publicatie van een contentstuk dat wij voor je hebben gecreëerd. Elke dag bouwen we aan een sterk netwerk, leggen we nieuwe contacten en realiseren we succesvolle publicaties. Corporate PR is de absolute basis om te laten zien dat jouw bedrijf succesvol is en mooie dingen doet.

Autoriteit laten zien

Wij realiseren publiciteit voor jou, zodat je kunt laten zien dat je verstand hebt van zaken. Door onderdeel uit te maken van het gesprek, laat je zien dat je autoriteit hebt binnen je vakgebied. Wij zijn jouw ogen en oren richting de media en creëren kansen om je verhaal te vertellen. Met responsive PR koppelen we je bedrijfsboodschap aan de actualiteit, zodat jouw organisatie reageert op het nieuws. Kortom, we zorgen ervoor dat jouw organisatie zich gaat mengen in de algemene discussie over voor jou belangrijke onderwerpen. Durf te staan voor waar je in gelooft en leg nieuwe contacten binnen jouw doelgroep.

Met PR op verschillende niveaus, creëren we een continu geluid in de media en zorgen we dat jouw organisatie het gesprek leidt.
Thought leadership claimen

Het gesprek leiden doe je pas echt als je proactief jouw verhaal vertelt en het nieuws bepaalt. Met datagedreven PR creëer je nieuws en trek je de aandacht van journalisten en het publiek. Op basis van bijvoorbeeld eigen data of onderzoeksdata laat je zien waar je voor staat. Wij creëren een podium voor de visie van je organisatie middels active PR, zodat je anderen kunt inspireren en laat zien dat je thought leader bent binnen je vakgebied. Met een sterk statement maak je nóg meer impact. Samen bepalen we de onderwerpen en vervolgens zorgen wij ervoor dat de juiste content wordt geproduceerd om jou als opinieleider te positioneren. Door middel van visiestukken, opinieartikelen en spreekmogelijkheden zorgen we ervoor dat niemand om jouw verhaal heen kan.

Onze klanten

Gerelateerde cases