Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Accepteren
Afwijzen
Onze diensten

Contentmarketing

Met een doorlopende contentmarketingstrategie en krachtige contentstukken, ben je klaar om jouw verhaal aan de buitenwereld te vertellen.

ContentstrategieContentcreatieContentfunnelsContentSEO
Marcommit_Contentmarketing

Content is een krachtig middel om het verhaal van jouw merk te vertellen en de aandacht te trekken van je doelgroep. Met een constante flow en een mix aan verschillende vormen van content, zorg je ervoor dat je continu van je laat horen. Dat is geen kwestie van af en toe een blog of rapport publiceren, maar vraagt om een doorlopende contentstrategie. Met eenheid en consistentie creëer je contentstukken die bijdragen aan de doelstellingen van je organisatie. Wij helpen je met en adviseren over zowel het uitdenken van de strategie van je contentmarketing als de creatie van diverse contentstukken.

Waardepropositie bepalen

Om te zorgen dat jouw content aansluit op de behoeften van de doelgroep, bepalen we de waardepropositie. We zoeken naar een antwoord op de vraag hoe je waarde kunt toevoegen voor de ideale klant. Deze toegevoegde waarde vertalen we naar verhalen, want verhalen blijven hangen en zorgen voor verbinding.

Contentstrategie

Welk verhaal breng je in welke vorm en via welk kanaal naar buiten? We denken op strategisch niveau met je mee en adviseren over hoe je je doelgroep op een structurele manier het beste bereikt. Dat kan met de inzet van blogs, whitepapers, onderzoeksrapporten, video’s, podcasts, infographics, display campagnes en social media via paid, earned, shared en owned media. We stippelen uit hoe we dit gaan realiseren en hoe we de resultaten meetbaar maken.

Met een krachtige strategie en waardevolle content ben je online en offline van toegevoegde waarde voor jouw ideale klant.
Contentcreatie

Door onze jarenlange ervaring in PR en contentmarketing én kennis van IT, finance en HR, weten we als geen ander de vertaalslag te maken van jouw verhaal naar waardevolle content. We halen de nodige informatie op bij experts uit je organisatie, bepalen een creatieve en relevante invalshoek, en creëren zo aansprekende contentstukken. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een vast onderdeel van onze aanpak, zodat het verhaal bijdraagt aan de vindbaarheid van je organisatie.

Onze klanten

Gerelateerde cases