Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Onze diensten

Digital marketing

Door PR, content- en digital marketing te combineren, bereik je jouw ideale doelgroep via het best passende kanaal.

Social mediaSEADisplay advertisingRetargetingLeadgeneratieLinkedIn advertisingSocial media advertisingSEO
Marcommit_beeldbank_19_2023

Jouw organisatie continu onder de aandacht brengen bij je doelgroep, vraagt om een integrale aanpak. Door PR en contentmarketing te combineren met digital marketing, realiseren we een geheel dat goed op elkaar is afgestemd. Of het nu gaat om organische posts op social media, een betaalde campagne op LinkedIn of adverteren in Google, zowel strategisch als operationeel zijn we graag jouw digital marketing-expert.

Integrale aanpak

Met een krachtige digital marketingaanpak realiseer je sterke aanwezigheid, een top of mind-positie bij de doelgroep en interessante leads. Als onderdeel van een integrale aanpak samen met PR en contentmarketing, zorgen we ervoor dat je meer synergie krijgt in campagnes. We bouwen funnels met verschillende contentstukken en gaan aan de slag met retargetting via social media. Door activiteiten binnen earned media te combineren met paid, shared en owned, bereik je de doelgroep met gerichte content en realiseer je meetbare successen.

Bereik je doelgroep nog beter en realiseer meetbare successen door paid, earned, shared en owned media te combineren.
Social media organisch

Ben je steeds aan het zoeken naar de juiste social media-aanpak voor jouw organisatie? Of heb je de tijd en middelen niet om continu online aanwezig te zijn en online activiteit rondom je merk te monitoren? Als PR- en contentmarketingbureau weten we precies wat er speelt in het werkveld van IT, finance en HR. We zorgen dat (potentiële) klanten jouw organisatie zien als expert in jullie vakgebied door regelmatig content te posten en in te spelen op de actualiteit. Zo zorgen we voor meer engagement op de feed van jouw platformen.

Social media advertising

Social media advertising is dé manier om jouw specifieke boodschap bij een gerichte doelgroep onder de aandacht te brengen, buiten je eigen volgers om. Zeker via LinkedIn kun je als B2B-organisatie je doelgroepen goed bereiken. Of je nu je klantrelaties wil versterken, een salesfunnel wil bouwen voor leadgeneratie, op zoek bent naar nieuwe collega’s of een event wil promoten, het kan allemaal. Ook kunnen we je organische bedrijfsupdates een boost geven en jouw organisatie verder op de kaart zetten als dé expert binnen jullie vakgebied.

Google advertising

Via de grootste zoekmachine ter wereld zorgen wij ervoor dat jouw website goed vindbaar is. Met de inzet van Google Search Ads (SEA) maken we jouw organisatie zichtbaar op het moment dat er actief gezocht wordt naar jouw producten of diensten. Wil je mensen bereiken op momenten dat ze niet actief naar je dienst op zoek zijn? Dan zetten we display advertising in. We doen een zoekwoordenanalyse, zetten een campagne voor je op, targetten de juiste doelgroep en houden je continu op de hoogte via een rapportagedashboard. Kan je hulp gebruiken om de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van je website te verbeteren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, net als voor het creëren van een SEO-landingspagina die conversieproof is.

Onze klanten

Gerelateerde cases