Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Accepteren
Afwijzen
7 november 2023

NOBEARS kiest Marcommit voor verstevigen autoriteitspositie

Baarn –  Full-service digitaal bureau NOBEARS kiest B2B PR-bureau Marcommit voor het vergroten van hun naamsbekendheid. Ook gaat Marcommit aan de slag met het verstevigen van de autoriteitspositie van NOBEARS als dé partij voor het realiseren van een uitstekende digital customer experience.

Een excellente digitale klantbeleving
NOBEARS helpt merken bij het transformeren van hun merkbelofte in de allerbeste digitale klantbeleving. Het bureau voorziet klanten van verrassende digitale toepassingen, op het gebied van concept, design, development en marketing. NOBEARS onderscheidt zich van andere digitale agencies doordat ze niet bang zijn om avontuur centraal te stellen tijdens het creëren van ambitieuze groeidoelstellingen. Met een doortastende PR-strategie zal Marcommit de expertise van NOBEARS onder de aandacht brengen bij het brede publiek.

Dustin Karelse, CEO van NOBEARS Group: “We groeien flink als bureau. Zo geven we onze positionering als bureau, voor het realiseren van de beste digitale customer experience, vorm. Nu we zijn gegroeid tot een organisatie met 130 collega’s, die werken vanuit onze vijf vestigingen, wordt het tijd om ook onze zichtbaarheid te vergroten en het werk dat we doen meer te etaleren. Om die reden hebben we Marcommit ingeschakeld als ons PR-bureau. Samen zoeken we naar interessante invalshoeken om 'het NOBEARS-verhaal' breed uit te dragen en onze kijk te geven op de nieuwe wereld qua digitalisering en CX. De eerste stappen in de samenwerking zijn veelbelovend en smaken zeker naar meer."

Marlin Goethals, Managing Director bij Marcommit: “NOBEARS is een succesvol digitaal bureau dat bruist van ambitie en expert is in het realiseren van unieke én toekomstbestendige digitale customer journeys. We zijn dan ook ontzettend trots dat ze samen met ons het avontuur aan willen gaan om deze expertise naar buiten te brengen. In het huidige tijdperk wordt het realiseren van een uitmuntende online klantbeleving steeds belangrijker. Bovendien is NOBEARS opgericht door bijzondere ondernemers die we absoluut in de gaten moeten houden. We kijken er daarom naar uit om door middel van een mooie strategie hun naamsbekendheid en autoriteitspositie verder uit te bouwen.” 

Publicaties

Andere artikelen