Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Accepteren
Afwijzen
4 december 2023

Deel schakelt Marcommit in om naamsbekendheid in de Benelux te vergroten

Baarn – Deel, het wereldwijde HR- en Payroll platform dat bedrijven ondersteunt bij het beheer van hun internationale teams, kiest PR- en contentmarketingbureau Marcommit om haar positie als toonaangevende speler in de HR-sector te versterken. De samenwerking is gericht op het vergroten van de naamsbekendheid en het verwerven van meer klanten in de Benelux-regio.

Het internationale HR- en Payroll platform van de toekomst
Het global-first HR- en Payroll platform van Deel is een cloudgebaseerde oplossing die bedrijven ondersteunt bij het opzetten en optimaliseren van het beheer van hun internationale teams. Het platform voorziet organisaties van de benodigde tools, functies en begeleiding om de grenzen tussen personeelswerving, beheer en betaling te laten vervagen. Dit stelt organisaties en teams in staat om gemakkelijker dan ooit samen te werken en nieuwe kansen te benutten. Het platform ondersteunt bedrijven bij het onboarden en managen van talent overal ter wereld en biedt oplossingen voor het efficiënt verwerken van salarisbetalingen. Ook zorgt Deel ervoor dat bedrijven hierbij voldoen aan wet- en regelgeving, waar ook ter wereld. Na een sterke groei in de afgelopen jaren, wil Deel in samenwerking met Marcommit haar naamsbekendheid in de Benelux-regio verder vergroten.

Dennis Valkema, Algemeen Directeur Benelux bij Deel: “We zijn blij om samen met Marcommit onze koers van groei in de Benelux-regio voort te zetten. Met de veranderingen in de arbeidsmarkt en de steeds gangbaarder wordende internationale samenwerkingen, ben ik ervan overtuigd dat ons platform tal van bedrijven in deze regio kan ondersteunen bij het onboarden, managen en betalen van hun gehele workforce, waar ze ter wereld ook wonen en werken. Dit is een proces dat voor veel bedrijven nog steeds uitdagend is vanwege de verschillen in wet- en regelgeving tussen landen. Bedrijven gebruiken vaak tot wel zestien verschillende tools en een aparte payroll provider in elk land. Wij nemen deze zorgen weg, zodat zij zich kunnen concentreren op hun groei en met de beste talenten kunnen werken, waar ter wereld die zich ook bevinden."

“We zijn heel blij dat we Deel mogen verwelkomen als toevoeging aan ons klantenbestand”, zegt Denise van Ooijen, Managing Director bij Marcommit. “Deel is een internationale HR-speler die het bedrijven makkelijker maakt om mensen uit de hele wereld aan te nemen. Het is volgens Deel zonde om je als bedrijf in de werving te beperken tot veertig á vijftig kilometer rondom je kantoor. Door de wereldwijde arbeidsmarkt te verkennen, heb je veel meer kans op de perfecte match. Remote work is dan ook een belangrijke pijler voor Deel. Hier staan wij helemaal achter. Binnen Marcommit hebben we nog geen internationale consultants, maar maken wel steeds meer werknemers en freelancers gebruik van de mogelijkheid om vanuit het buitenland te werken. In deze samenwerking zijn we vastbesloten om Deel te helpen bij het bereiken van nieuwe hoogten en het realiseren van hun groeidoelstellingen in de Benelux.”

Publicaties

Andere artikelen