Vacature

PR Consultant

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, waarin jij de communicatiecampagnes voor IT-bedrijven coördineert en zorgt voor mooie mediakansen?

Marcommit_PRConsultant
Wie jij bent?

Een echte nieuwsjunkie én regelaar! Jij volgt het nieuws op de voet. Je kan snel schakelen, spot overal kansen en hebt creatief denkvermogen om jouw klanten in de media te laten verschijnen. Daarnaast zit plannen en het naleven van deadlines in jouw natuur. Jouw credo? Afspraak is afspraak! Je bent een echte relatiebouwer. Je investeert in de relatie met klanten en journalisten, weet de juiste vragen te stellen en hun verhaal te vertalen naar wat de doelgroep aanspreekt.

De kern van deze rol?

Je bent de projectmanager voor verschillende klanten en PR-projecten. Jij zorgt dat het team weet welke taken ze kunnen oppakken, dat klanten op de hoogte zijn van de planning en de voortgang en natuurlijk zorg jij voor toffe PR-successen! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor al jouw klanten, weet precies wat er bij hen speelt en waar ze blij van worden. Je regelt interviews en begeleidt jouw klant zo dat hij/zij de journalist perfect te woord kan staan. Verder ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in het nieuws, zodat je de juiste mediakansen spot voor jouw klanten. En zit het team even omhoog qua planning? Dan spring je bij met het schrijven van persberichten, blogs en referentiecases.

De uitdaging?

In alle drukte en chaos, hou jij je hoofd koel. Geen dag is hetzelfde en daarom is het belangrijk dat je snel kunt schakelen. Je onderhoudt het contact met klanten én media, staat klaar voor vragen vanuit je team en zorgt daarnaast dat voor alle projecten en werkzaamheden volgens planning verlopen. Kortom: je hebt véél ballen hoog te houden. En dan moet je ook nog op dagelijkse basis bovenop het nieuws zitten om mooie mediakansen te spotten voor jouw klanten. Als deadlines jou motiveren, je houdt van to do lists en overzicht scheppen en je servicegericht bent, dan komt het helemaal goed!

Wie wij zijn?

Wij zijn Marcommit! Wij zijn aandachttrekkers; altijd nieuwsgierig naar nieuws en trends en op zoek naar creatieve haakjes waarmee we storylines met nieuwswaarde creëren voor onze klanten; toonaangevende hightech organisaties in Nederland en België. Dit doen we met twintig collega’s vanuit Baarn en ons motto is: Work, Laugh, High five, Repeat! Doe je mee?

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Enthousiast?

Solliciteer direct

Onze klanten

Jouw projecten

Onze mensen

Jouw collega's

TGVvbmllSHV0aW5nX01hcmNvbW1pdF9tZWRld2Vya2Vyc18wNF8yMDIz

Leonie HutingAccountmanager

TWFyaWFubmVTbmFwcGVyX01hcmNvbW1pdF9tZWRld2Vya2Vyc18wNV8yMDIz

Marianne SnapperContentspecialist

Emiel van DongenContentspecialist

TWFhaWtlMw==

Maaike KroondijkContentspecialist