Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Accepteren
Afwijzen
Vacature

Accountcoördinator (starter)

Wil jij in no-time alle kneepjes van het PR-vak leren? Ben je ambitieus? En ben je op zoek naar een baan bij een ubergezellig, toonaangevend bureau? Dan is de match compleet!

marcommit_beeldbank_04_2023
Wie jij bent?

Een echte regelaar. Jij vindt het heerlijk om als een spin in het web alle lijntjes uit te zetten, jij bewaart het overzicht, bewaakt de kwaliteit en deadlines, en bent met heel veel verschillende werkzaamheden bezig. Jij zoekt een baan waar het woord ‘sleur’ niet op van toepassing is. Hectiek, afwisseling en veelzijdigheid is waar jij energie van krijgt. Maar aantoonbare werkervaring hierin heb je niet. Nog niet! Want dit kan snel veranderen. Bij ons heb je geen ervaring nodig, wel die tentakels die je overal inzet en een afgeronde HBO-/WO-opleiding, een sterke affiniteit met PR en media en eagerness om te leren. Is dit wie jij bent? Dan leiden wij jou op tot een van de beste PR-professionals in de branche.

De kern van deze rol?

Als accountcoördinator ondersteun je jouw team. Dit betekent onder andere: het onderhouden van contacten met klanten, meewerken aan contentproducties, uitvoeren van social media strategieën, pitchen van klanten bij de pers, en administratieve taken. Jouw creativiteit en input wordt gevraagd om over de activiteiten mee te denken waarmee we mooie PR-successen behalen. Je zorgt er daarnaast voor dat campagnes volgens planning worden uitgevoerd en dat targets worden gehaald. Kortom, je vervult een sleutelrol binnen het team.

De uitdaging?

Het overzicht bewaren en de rust bewaken. Soms lijkt het of iedereen op hetzelfde moment wat van je wil en dan heb je ook die deadlines nog. Jouw credo is; diep ademhalen en blijven lachen. En ondertussen bepaal je snel wat nu moet, wat later kan en wat je aan een collega kunt geven. Gelukkig vind je dit soort momenten heerlijk. Jij schiet niet snel in de stress en bent flexibel. Je bent dienstverlenend, maar kunt ook goed nee zeggen wanneer dit nodig is. Je weet snel het vertrouwen van zowel de klant als de journalisten te winnen, communiceert eerlijk en open en weet anderen te overtuigingen met jouw enthousiasme en creativiteit. Maar soms kan het even te hectisch zijn, weet dan dat je collega’s altijd voor je klaar staan.

Wie wij zijn?

Wij zijn Marcommit! Nieuwsgierig, altijd op de hoogte van de laatste trends en constant op jacht naar creatieve haakjes om waardevolle verhalen te creëren. Vanuit ons kantoor in Baarn zetten wij ons met twintig enthousiaste collega’s elke dag in om impact te maken. Dit doen we voor aansprekende B2B organisaties in Nederland en België. Ons motto? Samen werken én samen groeien. Doe je mee?

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Enthousiast?

Solliciteer direct

Onze klanten

Jouw projecten

Onze mensen

Jouw collega's

TWFyY29tbWl0X21lZGV3ZXJrZXJzXzE4XzIwMjM=

Marije AlmaMediatrainer

bWVyZWwy

Merel van der ValkAccountcoördinator

bWFyY29tbWl0X21lZGV3ZXJrZXJzXzI2XzIwMjM=

Maartje van OeverenAccount director

bWFyY29tbWl0X21lZGV3ZXJrZXJzXzAzXzIwMjQ=

Anouk BroekaartPR consultant